
- ŚMIETANKOWY śmietana, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
- ŚMIETANKOWO-OWOCOWY śmietana, mix owoców, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
- SZWARCWALDZKI śmietana, wiśnie, ciemne spody sączone syropem cukrowym, wiśnia w żelu
- ŚMIETANKOWO-TRUSKAWKOWY śmietana, truskawki, pasta z truskawek, białe spody sączone syropem cukrowym marmolada
- ŚMIETANKOWO-MALINOWY śmietana, maliny, pasta z malin, białe spody sączone syropem cukrowym, marmolada
- ŚMIETANKOWO-WIŚNIOWY śmietana, wiśnie, pasta z wiśni, jasne spody sączone syropem cukrowym, marmolada
- ŚMIETANKOWO-CZEKOLADOWY spody ciemnie sączone, śmietana, pasta z czekolady, wiórki czekoladowe, marmolada
- SPECJAL biszkopty ciemnie sączone, winiak, prażynki, czekolada mleczna, pasa z orzecha laskowego, genaż z czekolady deserowej, śmietana, czekolada deserowa, marmolada
- SPECJAL BANANOWY biszkopty ciemne, winiak, prażynki, czekolada mleczna, pasta z orzecha laskowego, genaż z białej czekolady, śmietana, pasta bananowa, marmolada
- SACHER (tylko mały) spody ciemnie z percepanem, alkohol krupnik, prażynki, pasta z orzechowa laskowego, dżem morelowy, czekolada deserowa
- ADWOKATOWO – ANANASOWY Z WKŁADKĄ jasne spody, krem adwokatowy z ananasemm wkładka kokosowa, alkohol
- CZEKOLADOWO – PORZECZKOWY Z BAKALIAMI ciemny biszkopt, krem czekoladowy, bakalie, porzeczka, alkohol
- ORZECHOWY SZEFA krem orzechowy, wiśnie w żelu, wkład orzechowy, alkohol
- KAWOWY krem na maśle, spody białe i ciemne, marmolada, kawa pasta kawowa, alkohol
- CZEKOLADOWY krem na maśle, ciemne biszkopty, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada
- CZEKOLADOWO-ORZECHOWY krem na maśle, biszkopty ciemne i jasne, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada, orzechy włoskie, pasta z orzecha laskowego
- ORZECHOWY Z WKŁADKĄ biszkopty ciemne, krem na maśle z wiśnią w żelu, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, wkład orzechowy z orzechów włoskich i arachidowych, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi
- BEZOWY biszkopty ciemne, krem na maśle z wiśnią w żelu, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, bezy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi
- KOKOSOWY Z WKŁADKĄ biszkopty jasne, krem na maśle z brzoskwinią, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, wkład kokosowy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi
WIELKOSĆ TORTÓW
- mały 6-8 osób
- średni 12-16 osób
- duży 20-24 osób
- w przypadku większych tortów duży powiększmy proporcjonalnie o wielkość małego czyli: 28,36 itd.
REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
Torty angielskie oraz de lux zamawiamy na 5 dni przed realizacją.
Torty zwykłe zamawiamy na 3 dni przed realizacją, możliwe jest wykonanie w krótszym terminie po uzgodnieniu z cukiernikiem.
Projekty przynoszone przez klientów będą realizowane tylko po przyniesieniu zdjęcia tortu w kolorze i po uzgodnieniu z cukiernikiem i indywidualnej wycenie tego zamówienia.