1. ŚMIETANKOWY śmietana, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
  2. ŚMIETANKOWO-OWOCOWY śmietana, mix owoców, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
  3. SZWARCWALDZKI śmietana, wiśnie, ciemne spody sączone syropem cukrowym, wiśnia w żelu
  4. ŚMIETANKOWO-TRUSKAWKOWY śmietana, truskawki, pasta z truskawek, białe spody sączone syropem cukrowym marmolada
  5. ŚMIETANKOWO-MALINOWY śmietana, maliny, pasta z malin, białe spody sączone syropem cukrowym, marmolada
  6. ŚMIETANKOWO-WIŚNIOWY śmietana, wiśnie, pasta z wiśni, jasne spody sączone syropem cukrowym, marmolada
  7. ŚMIETANKOWO-CZEKOLADOWY spody ciemnie sączone, śmietana, pasta z czekolady, wiórki czekoladowe, marmolada
  8. SPECJAL biszkopty ciemnie sączone, winiak, prażynki, czekolada mleczna, pasa z orzecha laskowego, genaż z czekolady deserowej, śmietana, czekolada deserowa, marmolada
  9. SPECJAL BANANOWY biszkopty ciemne, winiak, prażynki, czekolada mleczna, pasta z orzecha laskowego, genaż z białej czekolady, śmietana, pasta bananowa, marmolada
  10. SACHER (tylko mały) spody ciemnie z percepanem, alkohol krupnik, prażynki, pasta z orzechowa laskowego, dżem morelowy, czekolada deserowa
  11. ADWOKATOWO – ANANASOWY Z WKŁADKĄ jasne spody, krem adwokatowy z ananasemm wkładka kokosowa, alkohol
  12. CZEKOLADOWO – PORZECZKOWY Z BAKALIAMI ciemny biszkopt, krem czekoladowy, bakalie, porzeczka, alkohol
  13. ORZECHOWY SZEFA krem orzechowy, wiśnie w żelu, wkład orzechowy, alkohol
  14. KAWOWY krem na maśle, spody białe i ciemne, marmolada, kawa pasta kawowa, alkohol
  15. CZEKOLADOWY krem na maśle, ciemne biszkopty, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada
  16. CZEKOLADOWO-ORZECHOWY krem na maśle, biszkopty ciemne i jasne, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada, orzechy włoskie, pasta z orzecha laskowego
  17. ORZECHOWY Z WKŁADKĄ biszkopty ciemne, krem na maśle z wiśnią w żelu, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, wkład orzechowy z orzechów włoskich i arachidowych, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi
  18. BEZOWY biszkopty ciemne, krem na maśle z wiśnią w żelu, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, bezy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi
  19. KOKOSOWY Z WKŁADKĄ biszkopty jasne, krem na maśle z brzoskwinią, krem na maśle kakaowy z rodzynkami w alkoholu, wkład kokosowy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi

WIELKOSĆ TORTÓW

  1. mały 6-8 osób
  2. średni 12-16 osób
  3. duży 20-24 osób
  4. w przypadku większych tortów duży powiększmy proporcjonalnie o wielkość małego czyli: 28,36 itd.

REALIZACJA ZAMÓWIEŃ

Torty angielskie oraz de lux zamawiamy na 5 dni przed realizacją.

Torty zwykłe zamawiamy na 3 dni przed realizacją, możliwe jest wykonanie w krótszym terminie po uzgodnieniu z cukiernikiem.

Projekty przynoszone przez klientów będą realizowane tylko po przyniesieniu zdjęcia tortu w kolorze i po uzgodnieniu z cukiernikiem i indywidualnej wycenie tego zamówienia.