TORTY ŚMIETANKOWE

WIELKOSĆ TORTÓW

ŚMIETANKOWO-OWOCOWY

  • śmietana, mix owoców, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
  • SZWACDZWALDZKI
  • śmietana wiśnie, ciemne biszkopty sączone wiśniówką, wiśnia w żelu, wiórki czekoladowe
  • ŚMIETANKOWO-TRUSKAWKOWY
  • śmietana, truskawki, pasta z truskawek, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
  • ŚMIETANKOWO-CZEKOLADOWY
  • ciemne biszkopty sączone syropem cukrowym, śmietana, pasta z czekolady, wiórki czekoladowe, marmolada TORTY KREMOWE
  • CZEKOLADOWO-PORZECZKOWY Z BAKALIAMI ciemne biszkopty, krem czekoladowy, bakalie, porzeczka, alkohol
  • CZEKOLADOWY
  • krem na maśle, ciemne biszkopty, kakao, czekolada, marmolada
  • ADWOKATOWO-ANANASOWY Z WKŁADKĄ
  • jasne biszkopty, krem adwokatowy z ananasem, wkładka kokosowa, alkohol TORT ORZECHOWY
  • Ciemny biszkopt, wkładka orzechowa, krem orzechowy, orzechy włoskie
  • TORT PISTACJOWY
  • białe biszkopty, chrupka, pasta pistacjowa, śmietana, biała czekolada, pasta pistacjowa, karmelizowane pistacje, biała czekolada crispy
  • TORTY SPECIAL
  • OREO
  • śmietana, mascarpone, oreo, ciemny biszkopt
  • KINDER BUENO
  • śmietana, chrupka czekoladowa, pasta orzechowa, ciemny biszkopt, Kinder bueno
  • JOGURTOWY Z MALINĄ I BIAŁĄ CZEKOLADĄ
  • białe biszkopty, jogurt, śmietana, maliny, biała czekolada, mascarpone
  • RAFFAELLO
  • kokos, biała czekolada, śmietana, mascarpone, chrupka, białe biszkopty
  1. mały 6-8 osób
  2. średni 12-16 osób
  3. duży 20-24 osób
  4. w przypadku większych tortów duży powiększmy proporcjonalnie o wielkość małego czyli: 28,36 itd.

REALIZACJA ZAMÓWIEŃ

Torty angielskie oraz de lux zamawiamy na 5 dni przed realizacją.

Torty zwykłe zamawiamy na 3 dni przed realizacją, możliwe jest wykonanie w krótszym terminie po uzgodnieniu z cukiernikiem.

Projekty przynoszone przez klientów będą realizowane tylko po przyniesieniu zdjęcia tortu w kolorze i po uzgodnieniu z cukiernikiem i indywidualnej wycenie tego zamówienia.