TORTY ŚMIETANKOWE
WIELKOSĆ TORTÓW
ŚMIETANKOWO-OWOCOWY
- śmietana, mix owoców, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
- SZWACDZWALDZKI
- śmietana wiśnie, ciemne biszkopty sączone wiśniówką, wiśnia w żelu, wiórki czekoladowe
- ŚMIETANKOWO-TRUSKAWKOWY
- śmietana, truskawki, pasta z truskawek, białe biszkopty sączone syropem cukrowym, marmolada
- ŚMIETANKOWO-CZEKOLADOWY
- ciemne biszkopty sączone syropem cukrowym, śmietana, pasta z czekolady, wiórki czekoladowe, marmolada TORTY KREMOWE
- CZEKOLADOWO-PORZECZKOWY Z BAKALIAMI ciemne biszkopty, krem czekoladowy, bakalie, porzeczka, alkohol
- CZEKOLADOWY
- krem na maśle, ciemne biszkopty, kakao, czekolada, marmolada
- ADWOKATOWO-ANANASOWY Z WKŁADKĄ
- jasne biszkopty, krem adwokatowy z ananasem, wkładka kokosowa, alkohol TORT ORZECHOWY
- Ciemny biszkopt, wkładka orzechowa, krem orzechowy, orzechy włoskie
- TORT PISTACJOWY
- białe biszkopty, chrupka, pasta pistacjowa, śmietana, biała czekolada, pasta pistacjowa, karmelizowane pistacje, biała czekolada crispy
- TORTY SPECIAL
- OREO
- śmietana, mascarpone, oreo, ciemny biszkopt
- KINDER BUENO
- śmietana, chrupka czekoladowa, pasta orzechowa, ciemny biszkopt, Kinder bueno
- JOGURTOWY Z MALINĄ I BIAŁĄ CZEKOLADĄ
- białe biszkopty, jogurt, śmietana, maliny, biała czekolada, mascarpone
- RAFFAELLO
- kokos, biała czekolada, śmietana, mascarpone, chrupka, białe biszkopty
- mały 6-8 osób
- średni 12-16 osób
- duży 20-24 osób
- w przypadku większych tortów duży powiększmy proporcjonalnie o wielkość małego czyli: 28,36 itd.
REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
Torty angielskie oraz de lux zamawiamy na 5 dni przed realizacją.
Torty zwykłe zamawiamy na 3 dni przed realizacją, możliwe jest wykonanie w krótszym terminie po uzgodnieniu z cukiernikiem.
Projekty przynoszone przez klientów będą realizowane tylko po przyniesieniu zdjęcia tortu w kolorze i po uzgodnieniu z cukiernikiem i indywidualnej wycenie tego zamówienia.