Smaki Tortów

logo-home

1.ŚMIETANKOWY – śmietana, jasne biszkopty, marmolada

2.ŚMIETANKOWO-OWOCOWY – śmietana, brzoskwinie, ananas, jasne biszkopty, marmolada

3.SZWARCWALDZKI – śmietana, wiśnie, ciemne biszkopty, z syropem z wiśniówką, wiśnia w żelu

4.ŚMIETANKOWO-TRUSKAWKOWY – śmietana, truskawki, pasta z truskawek, jasne biszkopty, marmolada,

5.ŚMIETANKOWO-MALINOWY – śmietana, maliny, pasta z malin, jasne biszkopty, marmolada,

6.SPECJAL – biszkopty ciemne, syrop z winiakiem, prażynki, czekolada mleczna, pasta z orzecha laskowego, genaż z czekolady deserowej, smietana, czekolada deserowa, marmolada

7.SPECJAL BANANOWY – biszkopty ciemne, winiak, prażynki, czekolada mleczna, pasta z orzecha laskowego, genaż z czekolady białej, smietana, pasta bananowa, marmolada

8.SACHER (TYLKO MAŁY) – spody ciemne z percepanem, alkohol krupnik, prażynki, pasta z orzecha laskowego, dżem morelowy, czekolada deserowa

9.ADWOKATOWY – krem na maśle, syrop z adwokatem, pasta adwokatowa, migdały płatki, spody białe i ciemne, marmolada

10.MALAGA – krem na maśle, rum, rodzynki, biszkopty białe, marmolada

11.ORZECHOWY – krem na maśle, białe spody, orzechy włoskie, pasta z orzecha laskowego, alkohol, marmolada

12.KAWOWY – krem na maśle, spody białe i ciemne, marmolada, kawa, pasta kawowa, alkohol

13.CZEKOLADOWY – krem na maśle, ciemne biszkopty, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada

14.CZEKOLADOWO-ORZECHOWY – krem na maśle, biszkopty ciemne i jasne, kakao, czekolada, rum, wiórki czekoladowe, marmolada, orzechy włoskie, pasta z orzecha laskowego

15.KOKOSOWY – krem na maśle, biszkopty białe, kokos, pasta kokosowa, marmolada, alkohol

16.ORZECHOWY Z WKŁADKĄ – biszkopty ciemne, krem na maśle z wisnią w żelu, krem na maśle kakaowym z rodzynkami w alkoholu, wkład orzechowy z orzechów włoskich i arachidowych, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi

17.BEZOWY –  biszkopty ciemne, krem na maśle z wisnią w żelu, krem na maśle kakaowym z rodzynkami w alkoholu, bezy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi

18.KOKOSOWY Z WKŁADKĄ – biszkopty jasne, krem na maśle z brzoskwinią, krem na maśle kakaowym z rodzynkami w alkoholu, wkład kokosowy, krem na maśle z wiórkami czekoladowymi

 

WIELKOSĆ TORTÓW

1.mały 6-8 osób

2.sredni 12-16 osób

3.duży 20-24 osób

4.w przypadku większych tortów duży powiększmy proporcjonalnie o wielkość małego czyli: 28,36 itd.

 

REALIZACJA ZAMÓWIEŃ

Torty angielskie oraz de lux zamawiamy na 5 dni przed realizacją.

Torty zwykłe zamawiamy na 3 dni przed realizacją, możliwe jest wykonanie w krótszym terminie po uzgodnieniu z cukiernikiem.

Projekty przynoszone przez klientów będą realizowane tylko po przyniesieniu zdjęcia tortu w kolorze i po uzgodnieniu z cukiernikiem i indywidualnej wycenie tego zamówienia.